Madrid bezienswaardigheden top 10

De top 10 bezienswaardigheden

Indien u met een stedentrip of vakantie terecht komt in Madrid, dan zijn er heel wat bezienswaardigheden die u echt wel moet gaan bezichtigen. Tot de top van Madrid bezienswaardigheden top 10, behoort zeer zeker het koninklijk Paleis en het museum Prado. In beiden zijn talloze kunstwerken te bezichtigen en voor de kunstliefhebber een echte beleving. de faro de Madrid en het Bernabeu stadion zijn ook een absolute aanrader.

De top 10 dingen om te doen

Madrid bezienswaardigheden top 10 kan niet uitblijven, zonder dat u kennis heeft gemaakt met de flamenco. De Madrid Moreria is een nachtclub die geweldige flamenco shows geeft. Ook een stierengevecht in de Arena van Madrid kunt u op zondag bijwonen. Heerlijk shoppen in in Playa Mayor of genieten van de vele straatartiesten. De markt Rastro is een grote markt waar je alles kunt krijgen van kunst, antiek tot meubels. Liefhebbers van de natuur kunnen genieten in het Retiro park. Adembenemende schoonheid van de natuur en op loopafstand van het Prado.

De top hotels en appartementen

Madrid bezienswaardigheden top 10 kan niet zonder de luxueuze hotels en de comfortabele appartementen die de stad heeft. Het Urban Hotel, stijlvol en classy wat in het centrum ligt of misschien wel Hotel Preciados met moderne kamer in een oud gebouw. Er is voor ieder wat wils in Madrid en ook voor een betaalbare prijs. Alle Indien u met een stedentrip of vakantie terecht komt in Madrid, dan zijn er heel wat bezienswaardigheden die u echt wel moet gaan bezichtigen.

De top 10 bezienswaardigheden

Tot de top van Madrid bezienswaardigheden top 10, behoort zeer zeker het koninklijk Paleis en het museum Prado. In beiden zijn talloze kunstwerken te bezichtigen en voor de kunstliefhebber een echte beleving. de faro de Madrid en het Bernabeu stadion zijn ook een absolute aanrader.

De top 10 dingen om te doen

Madrid bezienswaardigheden top 10 kan niet uitblijven, zonder dat u kennis heeft gemaakt met de flamenco. De Madrid Moreria is een nachtclub die geweldige flamenco shows geeft. Ook een stierengevecht in de Arena van Madrid kunt u op zondag bijwonen. Heerlijk shoppen in in Playa Mayor of genieten van de vele straatartiesten. De markt Rastro is een grote markt waar je alles kunt krijgen van kunst, antiek tot meubels. Liefhebbers van de natuur kunnen genieten in het Retiro park. Adembenemende schoonheid van de natuur en op loopafstand van het Prado. Alle Madrid bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard als u in Madrid bent. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, maar als het aan mij lag koos ik van de  Madrid top 10, Playa Mayor, het bruisende en uitdagende centrum van Madrid.